Club Japanos

Japanos este un restaurant cu specific japonez - lider de piață - care ispitește cu un meniu variat constând în preparate exclusiv de sorginte est-asiatică. Începând cu tradiționalul ramen, sushi, bento, miso și terminând cu deserturi precum îndrăgitul mochi, Japanos respectă tradițiile culinare japoneze, oferind preparate de calitate superioară, din ingrediente de primă mână. 

 

Japanos combină facilitatea activității de take-out cu confortul unei mese într-un bistro cochet și elegant, unde sunt respectate cu strictețe normele de igienă. În localuri se gătește într-o atmosferă relaxată, iar bucătăria e locul unde cele mai bune ingrediente devin cele mai gustoase preparate. În 2018, Japanos a fost premiat de revista „Restocracy" cu titlul de „Cel mai bun Ramen din București", prestigiu pe care îl păstrează și azi.

 

Pentru că dorim să fim aproape de iubitorii de mâncare bună, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu posibilitatea de a adera la programul nostru de loialitate. Am înființat Clubul Japanos prin care deschidem parteneriate cu companiile, pe bază de oferte speciale pentru angajați. Pentru a afla mai multe despre această campanie, ne puteți contacta la: office@japanos.ro sau să completați formularul de mai jos cu informațiile dumneavoastră.

 

Să auzim de bine!

 

 

 

[nerdy-form:8995]