Pickup si Livrari

(Pentru informatii comenzi Sector 1, 2 apelati 0770.710.620), (Sector 3 apelati 0728077791), (Sector 4, 5, 6 apelati 0771621192).

Anul acesta avem surprize pentru voi. Am deschis doua locatii in doua zone strategice din Bucuresti. Asadar, marti, 23 ianuarie 2024, am inchis locatia Japanos One. Miercuri, 24 ianuarie 2024, am deschis punctul de pickup si delivery pe Strada Orsova, nr 52B, sector 6, Bucuresti. In februarie 2024 am deschis Japanos Decebal, pe bd. Decebal.

Atentie! Ofertele prezentate pe site sunt doar pentru delivery si pickup de la locatia selectata in procesul de comanda de pe site. Ofertele nu sunt disponibile in locatii, ci doar la comenzile plasate pe site. Multumim!

Ne-am mutat locatia din Str. Frederic Chopin, 10-12 la alta adresa: Str. George Calinescu, nr. 49, sector 1, Bucuresti in incinta restaurantului Kanpai.

Selectati la finalizarea comenzii locatia de pickup.

Comanda minima Bucuresti: 75 ron (valoarea produselor);
Comanda minima Ilfov: 125 ron (valoarea produselor).

PENTRU COMENZILE DE PICKUP PLASATE DEJA VA RUGAM SA ASTEPTATI MESAJUL CARE SPUNE CA ESTE GATA COMANDA SAU SA SUNATI LA 0770.710.620 PENTRU STATUS. MULTUMIM PENTRU INTELEGERE.

Anunt! Acceptam ca modalitate de plata cardurile de bonuri de masa Sodexo si Edenred doar prin site sau in locatii. Nu este posibila plata card la livrare. Pofta buna!

- Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda care nu are trecut corect numarul de telefon in comanda sau nu se raspunde la telefon dupa mai multe incercari sau care este prea departe de locatie (mai mult de 15 km) si nu o putem onora.
- Procesam comenzile primite zilnic, intre 11:00 - 22:00, pentru livrare de la Bucataria Centrala George Calinescu 49 de pe Str. George Calinescu, nr. 49, sector 1, Bucuresti.
- Primim comenzi prin site si la telefon:  0770.710.620 (in reteaua Digi).

Timpul de livrare a comenzilor poate ajunge pana la 90-120 de minute de la plasarea comenzii in functie de mai multi indicatori.

PICKUP - comenzile plasate pe site se pot ridica din Japanos One Progresul si Japanos Bucataria Centrala George Calinescu 49.

Pentru Comenzile de PICKUP aveti doua optiuni:
- Japanos Bucataria Centrala George Calinescu 49 - zilnic intre 11:00 - 22:00, pentru livrare si pickup de la Bucataria Centrala George Calinescu 49 de pe Str. George Calinescu, nr. 49, sector 1, Bucuresti, telefonL 0770.710.620.
- Japanos Lacul Morii - de luni pana duminica, intre 11:00 - 22:00, pickup din Strada Orsova nr. 52B, sector 6, Bucuresti, telefon: 0771.621.192.

- Timpul de pregatire a comenzii variaza intre 60 si 90 de min.
Selectati la metoda de livrare:   "Ridicare personala din locatiile Japanos"

LIVRARE. Conditii pentru livrare

- Comanda minima pentru livrari la domiciliu este de 75 lei pentru Bucuresti si 125 lei pentru Ilfov (suma finala de plata a produselor).
- Datele necesare livrarii comenzii sa fie complete.
- Comenzile plasate pe site inainte de ora 11 AM vor fi pregatite incepand cu ora 11 AM
- Plata cu cardul se face doar prin site, nu si la livrare.
- Produsele nu vor fi toate livrate in cutie separata. Daca sunt mai multe produse din categoria sushi a la carte, acestea pot fi puse intr-un singur platou/mai multe.

Precomanda

- Daca doriti sa faceti comanda din timp pentru urmatoarea zi sau pentru a fi siguri ca ajunge la ora dorita, mentionati acest lucru in campul de notite de pe pagina cosului de cumparaturi.

Zone de livrare

- Bucuresti, indiferent de zona, fara imprejurimi - taxa de livrare 15 lei.

- Ilfov - taxa de livrare :
30 lei: Pipera (dupa rond benzinarie), Voluntari, Chiajna, Dobroesti
40 lei: Popesti-Leordeni, Catelu, Otopeni, Chitila, Tunari.

NU LIVRAM IN COMUNA PANTELIMON, BRAGADIRU, ROSU, BUFTEA, INDUSTRIILOR, MAGURELE, CERNICA, BALOTESTI, DOMNESTI, COMUNA BERCENI, COSMOPOLIS, FELICITY, GREENFIELD, JILAVA, MOGOSOAIA


- Nu livram in alte zone decat cele mentionate.

Timpul de livrare
- Toate comenzile se pregatesc pe loc. De aceea timpul de livrare poate varia, in functie de timpul de pregatire a comenzii, alocarea unui sofer, conditiile de trafic la ora plasarii comenzii si de numarul de comenzi aflate in lucru. Bucuresti: 90-120 min.

Alte informatii
- Imediat dupa plasarea comenzii veti primi un email de confirmare. Nu este necesara confirmarea telefonica a comenzii.
- Daca nu sunt toate informatiile necesare comenzii sau nu sunt indeplinite conditiile din aceasta pagina, ne rezervam dreptul de a refuza comanda, fara o notificare prealabila.
- Pentru comenzile anulate, platite deja cu cardul, banii vor fi returnati prin transfer bancar, plata fiind operata de catre noi a doua zi lucratoare dupa ce ne vor fi comunicate informatiile necesare platii.
- Toate produsele noastre vor fi livrate de la Japanos One si Bucataria Centrala George Calinescu 49 din zona Floreasca.

Codurile de discount sunt valabile doar pentru produsele care nu se afla deja la oferta sau care nu fac parte din categoriile gift card sau market.

Voucherele pot fi folosite si pentru pickup, insa doar cu o comanda minima de 75 lei pentru Bucuresti si 125 lei pentru Ilfov (valoarea produselor platite).

Info comenzi

- comenzi at japanos.ro / 031.9774 (in reteaua Digi).