Pickup si Livrari

Anunt! Acceptam ca modalitate de plata cardurile de bonuri de masa Sodexo si Edenred. Pofta buna!

- Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda care nu are trecut corect numarul de telefon in comanda sau nu se raspunde la telefon dupa mai multe incercari sau care este prea departe de locatie (mai mult de 15 km) si nu o putem onora.
- Procesam comenzile primite zilnic, doar intre 11:00 - 22:00, pentru livrare si pickup de la Bucataria Centrala de pe Str. Frederic Chopin, nr. 10-12, sector 2, Bucuresti.
- Primim comenzi prin site si la telefon: 031.9774 / 0770.710.620 (ambele in reteaua Digi).

Timpul de livrare a comenzilor poate ajunge pana la 90-120 de minute de la plasarea comenzii in functie de mai multi indicatori.

PICKUP - comenzile plasate pe site se pot ridica doar din Floreasca

- Comanda se plaseaza pe site sau la telefon și se ridica DOAR de la Bucataria Centrala Japanos. Ne gasiti la adresa Frederic Chopin, nr. 10-12, sector 2, Bucuresti, zona Floreasca. Timpul de pregatire a comenzii variaza intre 60 si 90 de min.
Selectati la metoda de livrare:   "Ridicare personala din locatiile Japanos"

LIVRARE. Conditii pentru livrare

- Comanda minima pentru livrari la domiciliu este de 75 lei (suma finala de plata a produselor).
- Datele necesare livrarii comenzii sa fie complete.
- Comenzile plasate pe site inainte de ora 11 AM vor fi pregatite incepand cu ora 11 AM
- Plata cu cardul se face doar prin site, nu si la livrare.
- Produsele nu vor fi toate livrate in cutie separata. Daca sunt mai multe produse din categoria sushi a la carte, acestea pot fi puse intr-un singur platou/mai multe.

Precomanda

- Daca doriti sa faceti comanda din timp pentru urmatoarea zi sau pentru a fi siguri ca ajunge la ora dorita, mentionati acest lucru in campul de notite de pe pagina cosului de cumparaturi.

Zone de livrare

- Bucuresti, fara imprejurimi - taxa de livrare 12 lei.

- Ilfov - taxa de livrare 26 lei:
Pipera (dupa rond benzinarie), Voluntari, Chitila, Popesti-Leordeni, Catelu, Felicity, Greenfield, Dobroesti, Tunari, Mogosoaia, Chiajna, Cosmopolis, Otopeni (la maxim 15 km).

- Nu livram la distante mai mari de 15 km. Pentru exceptii va rugam sa ne apelati la 0319774.

Timpul de livrare
- Toate comenzile se pregatesc pe loc. De aceea timpul de livrare poate varia, in functie de timpul de pregatire a comenzii, alocarea unui sofer, conditiile de trafic la ora plasarii comenzii si de numarul de comenzi aflate in lucru. Bucuresti: 90-120 min.

Alte informatii
- Imediat dupa plasarea comenzii veti primi un email de confirmare. Nu este necesara confirmarea telefonica a comenzii.
- Daca nu sunt toate informatiile necesare comenzii sau nu sunt indeplinite conditiile din aceasta pagina, ne rezervam dreptul de a refuza comanda, fara o notificare prealabila.
- Pentru comenzile anulate, platite deja cu cardul, banii vor fi returnati prin transfer bancar, plata fiind operata de catre noi a doua zi lucratoare dupa ce ne vor fi comunicate informatiile necesare platii.
- Toate produsele noastre vor fi livrate de la Bucataria Centrala din zona Floreasca.

Codurile de discount sunt valabile doar pentru produsele care nu se afla deja la oferta sau care nu fac parte din categoriile gift card sau market.

Voucherele pot fi folosite si pentru pickup, insa doar cu o comanda minima de 75 lei (valoarea produselor platite).

Info comenzi

- comenzi at japanos.ro / 031.9774 (in reteaua Digi).