Pickup si Livrari

- Procesam comenzile primite zilnic, doar intre 11:00 - 22:00, pentru livrare si pickup de la Bucataria Centrala de pe Str. Frederic Chopin, nr. 10-12, sector 2, Bucuresti.
- Primim comenzi prin site si la telefon: 031.9774 / 0770.710.620 (ambele in reteaua Digi).

PICKUP - *Nou

- Comanda se plaseaza pe site sau la telefon și se ridica DOAR de la Bucataria Centrala Japanos. Ne gasiti la adresa Frederic Chopin, nr. 10-12, sector 2, Bucuresti, zona Floreasca. Timpul de pregatire a comenzii variaza intre 60 si 90 de min.
Selectati la metoda de livrare:   "Ridicare personala din locatiile Japanos"

LIVRARE. Conditii pentru livrare

- Comanda minima pentru livrari la domiciliu este de 75 lei (suma finala de plata a produselor).
- Datele necesare livrarii comenzii sa fie complete.
- Comenzile plasate pe site inainte de ora 11 AM vor fi pregatite incepand cu ora 11 AM
- Plata cu cardul se face doar prin site, nu si la livrare.

Precomanda

- Daca doriti sa faceti comanda din timp pentru urmatoarea zi sau pentru a fi siguri ca ajunge la ora dorita, mentionati acest lucru in campul de notite de pe pagina cosului de cumparaturi.

Zone de livrare

- Bucuresti, fara imprejurimi - taxa de livrare 11 lei.

- Ilfov - taxa de livrare 25 lei:
Pipera (dupa rond benzinarie), Voluntari, Chitila, Popesti-Leordeni, Catelu, Felicity, Greenfield, Dobroesti, Pantelimon comuna, Cernica, Tunari, Mogosoaia, Chiajna, Rosu, Cosmopolis, Otopeni, Bragadiru, Magurele, Industriilor, Berceni dupa centura, Buftea.

- Nu livram in alte zone decat cele mentionate.

Va rugam sa luati in considerare restrictiile din judetul Ilfov si sa fiti intelegatori cu timpul de livrare, intrucat din cauza controlului din judet comanda poate fi intarziata. Multumim.
Se percepe taxa de ambalaj 1 leu/comanda.

Timpul de livrare
- Toate comenzile se pregatesc pe loc. De aceea timpul de livrare poate varia, in functie de timpul de pregatire a comenzii, alocarea unui sofer, conditiile de trafic la ora plasarii comenzii si de numarul de comenzi aflate in lucru. Bucuresti: 90-120 min.

Alte informatii
- Imediat dupa plasarea comenzii veti primi un email de confirmare. Nu este necesara confirmarea telefonica a comenzii.
- Daca nu sunt toate informatiile necesare comenzii sau nu sunt indeplinite conditiile din aceasta pagina, ne rezervam dreptul de a refuza comanda, fara o notificare prealabila.
- Pentru comenzile anulate, platite deja cu cardul, banii vor fi returnati prin transfer bancar, plata fiind operata de catre noi a doua zi lucratoare dupa ce ne vor fi comunicate informatiile necesare platii.
- Toate produsele noastre vor fi livrate de la Bucataria Centrala din zona Floreasca.

Info comenzi

- comenzi at japanos.ro / 031.9774 (in reteaua Digi).