Organizare Evenimente


Bunatatile Japanos pentru evenimentul tau:


Transforma orice moment intr-unul memorabil, cu preparatele Japanos

Japanos Events contine un mix de preparate Sushi, Ramen, Bento  ideale pentru intalniri, sesiuni de training si ocazii speciale la care vrei sa impresionezi. Produsele atent selectionate vor satisface si cele mai rafinate gusturi.

Alege Sushi Barul, o selectie delicioasa de preparate sushi care iti indulcesc invitatii la evenimentele speciale: botez, petrecere aniversara sau chiar propria nunta. Dulciurile fine si apetisante vor completa perfect atmosfera pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna.

 

Distrati-va la petrecere si lasati-ne pe noi sa avem grija de meniu, sa organizam evenimentul si, de ce nu, sa facem un pic de show cu un bucatar de sushi. Rasfatati-va prietenii cu un bar de sushi sau chiar cu un intreg meniu japonez. Cu role speciale de somon, nighiri de creveti sau role vegetariene cu avocado si alge seaweed, veti avea cu siguranta un eveniment deosebit. 

 

Serviciile noastre de catering includ:
- Facilitati de evenimente private in locatiile noastre
- Catering la domiciliu pentru petreceri private, pentru toate ocaziile.
- Meniuri nunta sau meniuri botez personalizate

 

 

Daca va doriti sa ne aveti alaturi la un eveniment, va rugam sa completati formularul. Asteptam sa dam viata petrecerii mult dorite!

[nerdy-form:8995]

 

 

Serviciul complet de bucatari si materii prime

Specializarea noastra in Sushi Catering, cu o experienta de gestionare a evenimentului de pana la 1000 de invitati la petrecere, va va face evenimentul memorabil. Noi, cei de la Japanos, „va aducem sushi barul” acasa, la serviciu sau va invitam chiar acasa la noi. Misiunea noastra este sa va oferim un serviciu prompt, sushi excelent de proaspat si un bucatar de sushi experimentat. Va putem ajuta sa faceti din evenimentul dumneavoastra o experienta memorabila si de succes, doar cu ajutorul produselor noastre.

Organizare Evenimente Japanos