Japanos Catering

Catering si organizare de evenimente

25-08-2020

Ne aflam intr-o perioada a anului cand ar trebui sa participam la petreceri mari, nunti de sute de persoane, zile onomastice cu zeci de invitati si evenimente private fara limita la musafiri, dar ne regasim intr-o situatie diferita, in care trebuie sa ne reorientam si sa organizam lucrurile mai restrans. Dar, pentru ca suntem nevoiti sa micsoram grupul de prieteni, asta nu inseamna ca trebuie sa micsoram si distractia. De exemplu, pentru organizarea evenimentului dorit, putem folosi gradina parintilor sau a prietenilor, pentru mai multa intimitate si relaxare, dar nu trebuie sa renuntam la acel meniu pentru nunta mult visat sau la varianta tematica de meniu pentru botez pe care o aveam in minte, ca evenimentul sa fie cu adevarat reusit.

Daca acest meniu perfect include si mancarea japoneza si sushi, ne-ar placea sa va gazduim evenimentul la Japanos. Va putem organiza petrecerea intr-una din locatiile nostre sau va putem oferi servicii de catering si organizare de evenimente la alegere.

Distrati-va la petrecere si lasati-ne pe noi sa avem grija de meniu, sa organizam evenimentul si, de ce nu, sa facem un pic de show cu un bucatar de sushi. Rasfatati-va prietenii cu un bar de sushi sau chiar cu un intreg meniu japonez. Cu role speciale de somon, nighiri de creveti sau role vegetariene cu avocado si alge seaweed, veti avea cu siguranta un eveniment deosebit.

Serviciile noastre de catering includ:
Facilitati de evenimente private in locatiile noastre
Catering la domiciliu pentru petreceri private, pentru toate ocaziile.
Meniuri nunta sau meniuri botez personalizate
Serviciul complet de bucatari si materii prime

Specializarea noastra in Sushi Catering, cu o experienta de gestionare a evenimentului de pana la 1000 de invitati la petrecere, va va face evenimentul memorabil. Noi, cei de la Japanos, „va aducem sushi barul” acasa, la serviciu sau va invitam chiar acasa la noi. Misiunea noastra este sa va oferim un serviciu prompt, sushi excelent de proaspat si un bucatar de sushi experimentat. Va putem ajuta sa faceti din evenimentul dumneavoastra o experienta memorabila si de succes, doar cu ajutorul produselor noastre.

Cel mai recent eveniment al nostru a avut loc de #ZiuaMarinei si s-a intitulat Uno Touche. Evenimentul a fost organizat de @uno.society pe #yacht, in largul Marii Negre, loc in care participantii s-au delectat cu preparatele noastre proaspete. Invitatii au avut parte de valuri line si vreme frumoasa, dar mai ales de distractie pe cinste si mancare delicioasa.

Organizare Evenimente Japanos

Alte evenimente pe care le-am organizat:

  • Petrecere privata cu doi bucatari de sushi si peste 30 de preparate.
  • Zile onomastice organizate in locatiile noastre.
  • Meniu de nunta - sushi bar.
  • Meniuri catering pentru grupuri de 20-50 de persoane
  • Organizare evenimente diverse.

Daca va doriti sa ne aveti alaturi la un eveniment, scrieti-ne la office at japanos.ro. Asteptam sa dam viata petrecerii mult dorite!